SPOR

Vefa Group Van Spor'a moral gecesi

Vefa Group Van Spor Futbol Kulübü, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Yeni Mersin İdman Yurdu maçı öncesi İpekyolu Belediyesi kurum amirleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Abone Ol

WanHaber - Mehmet Salih Giyci

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Vefa Group Van Spor Futbol Kulübü, hafta sonu deplasmanda Yeni Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak.

Oynadığı 10 maçta 9 galibiyet 1 yenilgi alarak 27 puan toplayan kırımızı siyahlılar, lider konumda bulunuyor. Hafta sonu deplasmanda Yeni Mersin İdman Yurdu'na konuk olacak Vefa Group Van Spor FK, maç öncesi İpekyolu Belediyesi kurum amirleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

İpekyolu Belediyesi, takımı akşam yemeğinde misafir etti. Kırmızı siyahlıların Yeni Mersin İdman Yurdu deplasmanına moralli gitmesi için organize edilen yemeğe İpekyolu Belediyesi'nden Kurum Amirleri, Vefa Group Van Spor FK oyuncuları ve teknik heyetten yöneticiler yer aldı.

"YAN YANA ŞAMPİYONLUĞA İLERLİYORUZ"

Vefa Group Van Spor FK'yi akşam yemeğinde misafir eden İpekyolu Belediyesi, “Van Sporumuzun yanındayız” diyerek yaptığı paylaşımda; "Tüm teknik ekip ve futbolcularımızla şampiyonluk yolunda bir aradayız. İpekyolu Belediyesi olarak her zaman yanlarında ve destekçileri olduğumuzu belirtiyoruz. Birlikte yan yana şampiyonluğa ilerliyoruz" denildi.

"CAMİAMIZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ"

Vefa Group Van Spor FK ise bu yemeğe istinaden yaptığı açıklamada; "Bu hafta oynayacağımız Yeni Mersin İdamanyurdu karşılaşması öncesi takımımızı akşam yemeğinde misafir eden; İpekyolu Belediyesi’ne ve kurum amirlerine camiamız adına teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.