ÇEVRE

Van’ın 7 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) tarafından planlı bakım onarım çalışmaları devam ediyor.

Abone Ol

Uzun süredir planlı bakım onarım çalışmaları nedeniyle Van merkez ve diğer ilçelerde planlı elektrik kesintileri yaşanıyor. VEDAŞ yarın da (05.06.2024) planlı bakım onarım çalışmaları kapsamında Van’ın 7 ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Planlı çalışmalar kapsamında 6 Haziran Perşembe günü Muradiye, Edremit, İpekyolu, Tuşba, Erciş, Saray ve Gürpınar ilçelerinin bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

İşte kesintinin yaşanacağı o ilçeler ve bağlı mahalleler;

MURADİYE:

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Gönderme Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

EDREMİT:

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Akınlar, Kurubaş, Şabaniye, Dönemeç, Gölkaşı Mahallesinde, Süphan Mahallesi Ve Buna Bağlı Sokaklarda planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

İPEKYOLU:

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Bostaniçi, Esenler, Vali Mithat Bey, Yeni Mahalle, Serhat, Seyit Fehim Arvasi, Fırat, Karşıyaka, Hacıbekir, Kevenli, Karpuzalan Ve Kıratlı Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

10.00 – 18.00 saatleri arasında; Ağzıkara, Aktaş, Arıtoprak, Aşağıçitli, Baklatepe, Beşçatak, Çalımlı, Değirmenarkı, Dereüstü, Dibekli, Erçek, Gövelek, Irgat, Karakoç, Kaymaklı, Ortanca, Yalınağaç, Yatıksırt, Yukarıgüneyce Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

TUŞBA:

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Akköprü Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

10.00 – 18.00 saatleri arasında; Alabayır, Beyüzümü, Çobanoğlu, Çomaklı, Gedelova, Gölyazı, Kozluca, Yalnızağaç Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

ERCİŞ:

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Çelebibağı, Bozyaka, Bucakönü, Çetintaş, Çobandüzü, Gültepe, Gümüşoluk, Kırkpınar, Kocapınar, Uncular, Yukarıakçagedik, Örene, Görüşlü Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

11.00 – 18.00 saatleri arasında; Salihiye Mah.Özdemirhan Oglu Cad.Vanyolu Mah. Vanyolu Kanterler Cad. planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

SARAY:

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Koçbaşı Köyünde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

GÜRPINAR:

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Arındı, Çatakdibi, Doluçıkın, Tutak Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.