ÇEVRE

Van’ın 5 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak

Yaz aylarında Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) tarafından yapılan bakım onarım çalışmaları devam ediyor.

Abone Ol

VEDAŞ, bakım onarım çalışmaları kapsamında planlı elektrik kesintilerini sürdürüyor. Yarın da (24.07.2024) Van’ın 5 ilçesinde yapılacak olan çalışmalar kapsamında bazı mahallelerde enerji kesintisi uygulanacak.

İşte VEDAŞ tarafından yapılacak olan planlı bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisinden etkilenecek olan mahalleler;

MURADİYE:

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Balaklı Mahallesi ve Çakmak Mahallesinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

GÜRPINAR:

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Sapakonak ve Bağrıyanık Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

EDREMİT:

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Eminpaşa Mahallesi, Kıyıcak ve Eski Cami Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

ERCİŞ:

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Çınarlı, Kışla, Vanyolu, Gölağzı, Camiikebir, Tekevler ve Alkanat Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

ÖZALP:

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Sugeçer, Seydibey, Yarımkaya, Bodurağaç, Çırakköy, Hacıali, Aşağıakçagül ve Sağmalı Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.