ÇEVRE

Van’ın 5 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) tarafından yapılacak olan planlı bakım onarım çalışmaları kapsamında yarın (11.06.2024) Van’ın bazı ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Abone Ol

Planlı bakım onarım çalışmalarını sürdüren VEDAŞ, yarın da Van’ın 5 ilçesinde çalışmalara devam edecek. Bu kapsamda Edremit, Tuşba, Gürpınar, Özalp ve Erciş ilçelerinde gün içinde enerji kesintisi uygulanacak.

İşte kesintinin yapılacağı ilçe ve mahalleler;

EDREMİT

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Kavurma, Kurubaş, Dönemeç, Süphan Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

TUŞBA:

09.00 – 12.00 saatleri arasında; İskele Mahallesi Buna Bağlı Sokaklarda planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

GÜRPINAR:

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Arındı, Çatakdibi, Doluçıkın, Güleçler, Murataldı, Sevindik, Taşdöndüren, Tutak, Uzungedik, Yedisalkım, Yurtbaşı Mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

ÖZALP:

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Cumhuriyet Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

ERCİŞ

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Çelebibağı Mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.