Kültür & Sanat

Van’daki o fuarın tarihi değişti

Bu yıl çok sayıda fuara ev sahipliği yapan Van, yeni bir fuara hazırlanıyor. Daha önce 17-19 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenleneceği belirtilen Van Sağlık ve Medikal Fuarı’nın tarihi değişti.

Abone Ol

Wanhaber / Özel

Van’da Kasım ayında yeni bir fuar düzenlenecek. Sağlık Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, TOBB, Van Valiliği, Van YYÜ, Van Büyükşehir Belediyesi, Van Ticaret ve Sanayi Odası, DAKA ve KOSGEB’in destekleriyle İpekyolu Expo Fuar A.Ş. tarafından düzenlenecek olan fuar için hazırlıklar şimdiden başladı.

Sağlık Bilimleri ve teknolojilerinde bölgedeki tek fuar olma özelliğini taşıyacak olan Van Sağlık ve Medikal Fuarı bu yıl 2. kez düzenlenecek.

Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan fuar, sektörün önde gelen yatırımcılarını, akademisyenleri, sektörle ilgili firmaları ve yeni pazar arayışında olan firmaları bir araya getirmeyi amaçlıyor.

FUAR TARİHİ DEĞİŞTİ

Bu yıl ikincisi düzenlenecek fuara; çok sayıda sektör profesyonelinin de katılım sağlaması bekleniyor.

Daha önce 17 - 19 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenleneceği açıklanan Van Sağlık ve Medikal Fuarı’nda tarih değişikliğine gidildiği öğrenildi. Söz konusu fuar 23 – 25 Kasım 2023 tarihlerinde Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.


Haber: Umut Tarhan