Wanhaber / Özel

Bu yıl çok sayıda fuara ev sahipliği yapan Van, 27 Ekim 2023 tarihinde yeni bir fuara daha ev sahipliği yapacak.

Bu yıl 8. Kez düzenlenecek olan Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı 27 Ekim 2023 tarihinde kapılarını açacak ve 5 Kasım 2023 tarihine kadar devam edecek.

Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan fuara bir çok ilden katılım olması bekleniyor. Değişik illerden lezzetlerin yer alacağı fuara ilginin de yoğun olmasının beklendiği açıklandı.

İpekyolu Expo Fuar A.Ş. tarafından düzenlenecek olan fuar için, Beşyol Halk Eğitim Merkezi önünden saat başı ücretsiz servis kaldırılacağı belirtildi.

Fuar yöneticileri tarafından yapılan açıklamada; “Türkiye’nin bir çok ilinden üreticiler yöresel ürünleri 8. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı’nda sergileyecek. Karadeniz’in peynir ve tereyağlarından, Ege’nin zeytin ve zeytinyağlarına, Adıyaman’ın peynirli helvasından, Aydın’ının incirlerine, Giresun’un fındık ezmelerinden, Maraş’ın baharatlarından, Isparta’nın gül ürünlerinden, Hatay’ın sabunlarından, Mardin’in gümüşlerinden, Gaziantep’in bakırlarına varana kadar bir çok yöresel ürün ve hediyelik eşya, fuarda Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde sergilenecek” denildi.

8. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı 27 Ekim – 5 Kasım 2023 tarihleri arasında misafirlerini ağırlayacak.

Haber: Umut Tarhan

Editör: Arif Karakaş