WanHaber - ÖZEL

Ekonomi Gazetesi ile Daha İyi Yargı Derneği'nin ülke çapında düzenlediği "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" toplantı serisinin Van buluşması yarın gerçekleşecek.

DOĞUSİFED ev sahipliğinde yarın gerçekleştirilecek toplantının, ekonominin temel yapısal sorunlarını, hukuk ile ekonomi arasındaki ilişkiyi ortaya koymak, çözüm için iş ve hukuk dünyasının önerilerini derleyerek kamuoyu ile paylaşmak amacını taşıdığı belirtildi.

KONUŞMACILAR

DOĞUSİFED ev sahipliğinde yarın düzenlenecek toplantıya konuşmacı olarak; TÜRKNOFED Yönetim Kurulu Üyesi Suat Çiftçi, DOĞUSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Erbay, Van Barosu Başkanı Sinan Özaraz, VATSO Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, DOĞUSİFED Yönetim Kurulu Üyesi Muazzez Çağlar Kesici, Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, Daha İyi Yargı Derneği Başkanı Mehmet Gün, TOBB ETÜ Öğretim Üyesi ve Ekonomi Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Fatih Özatay katılacak.

EKONOMİDE BİZİ NELER BEKLİYOR?

"Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" adlı toplantı, Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ moderatörlüğünde, saat 14:30'da açılış konuşmaları ile başlayacak. Toplantı, akabinde Prof. Dr. Fatih Özatay'ın "Ekonomide Bizi Neler Bekliyor?" adlı sunumu ile devam edecek.

Mehmet Gün toplantıda "Ekonomik İstikrar için Daha İyi Yargı" adlı sunumu ile katılımcılara hitap edecek.

İŞ VE HUKUK DÜNYASININ BEKLENTİLERİ VE ÖNERİLERİ

Toplantı, DOĞUSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Erbay, TÜRKNOFED Yönetim Kurulu Üyesi Suat Çiftçi, VATSO Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Van Barosu Başkanı Sinan Özaraz'ın "İş ve Hukuk Dünyasının Beklentileri ve Önerileri" adlı sunumları ile devam edecek. 

Akabinde toplantı soru cevap şeklinde sona erecek.

Haber: Mehmet Salih Giyci

Editör: Arif Karakaş