Wanhaber / Özel

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta lider durumda bulunan Vefa Group Van Spor FK, 22 Ekim 2023 Pazar günü kendi sahasında Diyarbekir Spor A.Ş. ile karşılaşacak.

Son deplasman maçında Hes İlaç Afyonspor Kulübü’nü 1 – 0 mağlup ederek yoluna lider olarak devam eden Vefa Group Van Spor FK, hafta sonu kendi sanasında konuk edeceği Diyarbekir Spor A.Ş. karşısına da galibiyet parolası ile çıkacak.

Be sezon çıktığı 9 lig maçından 8’ini kazanarak büyük bir başarıya imza atan ve liderlik koltuğuna oturan Vefa Group Van Spor FK, bu maçlarda 12 gol kaydederken, kalesinde ise 6 gol gördü.

Konuk Diyarbekir Spor A.Ş. ise bu sezon çıktığı 8 lig maçından 3’ünü kazanırken, 2’sinde sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 3 kez de sahadan beraberlikle ayrılan Diyarbekir Spor A.Ş. attığı 6 gole karşın kalesinde de 6 gol gördü. Diyarbekir Spor A.Ş. 12 puanla 9. sırada yer alıyor.

Vefa Group Van Spor FK ile Diyarbekir Spor A.Ş. arasında oynanacak olan maç 22 Ekim 2023 Pazar günü saat 14.30’da başlayacak ve müsabaka Van Atatürk Şehir Stadı’nda oynanacak.

Haber: Umut Tarhan

Editör: Arif Karakaş