1 ay önce EKONOMİ

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın planlı üretim kapsamında oluşturduğu hayvancılıkta yeni destekleme modelini içeren, 2024-2026 Yıllarında Yapılacak Hayvancılık Desteklemelerine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

1 ay önce SPOR

Rusya'ya Doping Cezası: Rus Takımı İçin Yeni İsim ve Bayrak Seçildi

1 ay önce DÜNYA

Tarihi Notre Dame Katedrali'nin Yanma Sebebi Sigara Olabilir.

1 ay önce EĞİTİM

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın yerleştirme sonuçlarına göre İstanbul Erkek Lisesi, 500 taban puanla kontenjanını kapatarak en yüksek puanla öğrenci alan lise oldu.

1 ay önce ÇEVRE

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) yarın için 8 ilçeye bağlı çok sayıda mahallede elektrik kesintisi yaşanacağını bildirdi.

1 ay önce DÜNYA

Birleşmiş Milletlerin (BM) yayımladığı "2024 Dünyada Gıda Güvenliği ve Beslenme" raporunda, nüfusun yüzde 80'inin ülke içinde yerinden edildiği Gazze Şeridi'nin "en ciddi gıda krizinin yaşandığı yer" olduğu belirtildi.

1 ay önce GENEL

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VANTSO) öncülüğünde, hava ulaşımında yaşanan yetersizliğin gündeme taşınması amacıyla yapılacak olan kitlesel yürüyüş ve basın açıklamasına çok sayıda kişi sosyal medya hesabından destek mesajı atıyor.

1 ay önce TEKNOLOJİ

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi koordinasyonunda Ankara, İstanbul, İzmir ve Kocaeli olmak üzere 4 ilde açılan siber güvenlik meslek yüksekokulları, yeni dönemde 100 öğrenciye "siber güvenlik analisti ve operatörü" olma imkanı sunacak.

1 ay önce EKONOMİ

Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerinin yasal çerçevesini oluşturan yasal düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı.. Bu kapsamda kamuda birden fazla maaş uygulamasına son verilecek ve kamu görevlileri sadece bir görevi için maaş alacak.

1 ay önce Gündem

Antalya Emlakçılar iş Takipçileri ve Oto Galericiler Esnaf Odası Başkanı İsmail Çağlar, TÜFE oranını az bulan ev sahiplerinin kendi isteği doğrultusunda zam yapamayacağını belirterek, "Kiracı TÜFE oranı kadar zam yapıp gönderebilir. Evi tahliye etmesi istenemez. Kiracılar kira yenileme döneminde TÜFE'nin o aylık oranını kiralarının üzerine ekleyip gönderdiklerinde yasal olarak sorumluluklarını yerine getirmiş olur" dedi.

Reklam

Trend Haberler

Van Spor’un ismi resmen değişti!
Van Spor’un ismi resmen değişti!
1
Van'ın ilk kadın başkanı Hicran İsaoğlu görevini bıraktı!
Van'ın ilk kadın başkanı Hicran İsaoğlu görevini bıraktı!
2
Van'da yeni bir marka doğdu
Van'da yeni bir marka doğdu
3
Van Valiliği yarın için uyardı
Van Valiliği yarın için uyardı
4
Van'da imam ve astsubay arasındaki ilişki ülke gündeminde!
Van'da imam ve astsubay arasındaki ilişki ülke gündeminde!
5
Van'da kavga: Yaralılar var!
Van'da kavga: Yaralılar var!
6
Mobil Uygulama

wanhaber-mobil-uygulama