ÇEVRE

Meteoroloji Van ve bölge için uyardı: Öğlen ile akşam arasına dikkat!

Meteoroloji, Van ve bölge illeri için kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu. Van Valiliği de dün yaptığı paylaşımda, Van’ın güney ilçeleri için kuvvetli rüzgar uyarısında bulunmuş ve oluşturabileceği olumsuzluklara karşı tedbirli olunmasını istemişti.

Abone Ol

Meteorolojik verilere göre bugün Van ve bölge illerinde öğle saatlerinden akşam saatlerine kadar yer yer kuvvetli rüzgar bekleniyor.

Meteoroloji tarafından verilen bilgide; “Rüzgarın güneyli ve batılı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette, bugün öğle saatlerinden akşam saatlerine kadar yer yer kuvvetli rüzgar (30-50 km/sa) şeklinde esmesi beklenmektedir” denildi.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Bugün Van ve bölge illeri için öğlen saatlerinden akşam saatlerine kadar kuvvetli rüzgar uyarısı yapan Meteoroloji; “Bölgemiz genelinde rüzgarın bugün (perşembe) öğle ve akşam saatleri arasında güneyli yönlerden zaman zaman kuvvetli rüzgar (30-50 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadelerine yer verdi.

Van Valiliği de, dün yaptığı paylaşımda bugün için kuvvetli rüzgar uyarısında bulunmuş ve dikkatli olunmasını istemişti.