Oynadığı pek çok dizi ve film ile şöhret basamaklarını hızlı bir şekilde çıkan güzel oyuncu Hande Erçel dünya genelinde gerçekleştirilen bir oylamada dünyanın en güzel kadını olarak seçildi. Bu haber, magazin gündeminde adeta şok etkisi yarattı.

2015 senesinde Kanal D ekranlarında Güneşin Kızları isimli dizi ile kariyerini daha da ileri taşıyan  Hande Erçel Ekin Mert Daymaz ile yaşamış olduğu aşkı bitirmiş ve hemen sonrasında aşk hayatında Murat Dalkılıç’a yer vermişti.

Şimdilerde ise sen çal kapımı isimli televizyon dizisinde Kerem Bursin ile başrolleri paylaşmaktadır.

Sempatik tavırlarıyla tanınan Hande Erçel makalenin başında da belirtildiği gibi dünya çapında gerçekleştirilen bir Oylamada binlerce kadın arasında bütün puanları toplayarak dünyanın en güzel kadını seçildi.

Hande Erçel

Hande Erçel kimdir?

24 Kasım 1993 tarihinde Balıkesir’in Bandırma ilçesinde dünyaya gelen Hande Erçel Türk oyuncu ve modeldir. Mimar Sinan Güzel Sanatlar fakültesinde Türk sanatları bölümünde halen eğitimine devam etmektedir. 2014 senesinde Show TV’de yayına başlayan ve 5 bölümden oluşur oluşan Çılgın Dersane Üniversitede isimli dizide oyunculuk kariyerine başlamıştır.

2014 senesinde ise Hayat Ağacı isimli dizide Selim Karahanlı karakterine Hayat vermiştir.

2015 senesinde düzenlenen bir güzellik yarışmasında Azerbaycan’da ikinci oldu.

2017 senesinde yayınlanan Güneşin Kızları isimli dizide ise güneşi iyice Parladı.

Halen oyunculuk kariyerine devam eden Hande Erçel pek çok reklam filminde de oynadı.

Editör: Wan Haber