Samet Akaydın Aslen Nereli? Evli mi? Eşi Kim? EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki olağanüstü performansıyla dikkatleri üzerine çeken Samet Akaydın hakkında merak edilen tüm soruları yanıtlıyoruz! Samet Akaydın aslen nereli, evli mi, eşi kim, sevgilisi var mı? İşte detaylar...

Trabzonlu Yıldız: Samet Akaydın 1994 doğumlu olan Samet Akaydın, Trabzonlu olup 30 yaşındadır. Futbol kariyerine 2009 yılında İdmanocağı altyapısında başlamış, ardından Trabzonspor U17 takımına transfer olmuştur. Uzun yıllar çeşitli 2. lig takımlarında top koşturan Akaydın, 2021 yılında Adana Demirspor'a transferiyle adından söz ettirmeye başlamıştır. 2022-2023 sezonunda ise 3.7 milyon euroya Fenerbahçe’ye transfer olarak Adana Demirspor'un transfer rekorunu kırmıştır.

Aşk Hayatı ve Evlilik Durumu Samet Akaydın’ın aşk hayatı da en az futbol kariyeri kadar ilgi çekici. Ünlü oyuncu, bir dönem Melisa Döngel ile ilişkisiyle gündeme gelmişti. Ancak bu ilişki 2023 yılında sona erdi. Samet Akaydın, bu ayrılığın ardından yaptığı açıklamada, "Tek odak noktam futbol" diyerek özel hayatını bir süreliğine arka plana aldığını belirtmiştir. Şu anda evli olmayan Akaydın’ın bilinen bir sevgilisi de bulunmamaktadır.

Futbol Kariyerinde Yükseliş Samet Akaydın, Fenerbahçe'de istikrarlı forma şansı bulamamasının ardından, Fatih Terim’in isteği üzerine Yunanistan 1. ligi ekiplerinden Panathinaikos'a kiralık olarak transfer oldu. 30 Haziran 2024 itibariyle Fenerbahçe’ye geri dönen Akaydın, futbol kariyerindeki yükselişini sürdürmektedir.

EURO 2024’teki Performansı EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdiği üstün performansla futbolseverlerin beğenisini kazanan Samet Akaydın, çeyrek finalde Hollanda karşısında attığı kafa golüyle adeta yıldızlaştı. Bu başarı, Akaydın’ın futbol kariyerindeki en parlak anlarından biri olarak hafızalara kazındı.

Kaynak: WanHaber Haber Merkezi