WanHaber-ÖZEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Van’da dün katıldığı toplu açılış programında Vanlı gençlerin istihdamına yönelik çalışmaları da anlattı.

Van’da Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımına başlanan ve bir kısmı bitirilen Tekstilkent Projesi hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, çalışmaların Vanlı gençlerin istihdamına katkı sunacağını belirtti.

Şimdiye kadar proje kapsamında 32 fabrikanın yapıldığını ve çalışmaların devam ettiğini aktaran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, “Van Tekstilkent Projesi ile Van’ın istihdamını canlandırmaya gayret ettik. Bugüne kadar 32 adet fabrika binası Tekstilkent kapsamında inşa edildi ve bunu devam ettiriyoruz.

Şu anda Tekstil ve Hazır Giyim OSB ikinci etap altyapı projesi 60 milyon liralık bütçeyle başlatılmış durumda. Tüm bu çalışmaları siz gençlerin istihdamı ve daha iyi bir gelecek kurmanız için yapıyoruz. Hayatınızı daha sağlıklı bir ortamda şekillendirmeniz için yapıyoruz. Bütün bu programların nihai amacı halkımızın huzuru, refahı ve gençlerimiz ile çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamaktır. Bu projelerimizle de istihdama devam edeceğiz, istihdama katkı sağlayacağız” dedi.

Haber: Fatma Öztürk

Editör: Haber Merkezi