Mane’nin Avrupa Hayali Gerçekleşiyor

Suudi Arabistan’dan gelen cazip tekliflere rağmen, Sadio Mane Avrupa’daki futbol kariyerine odaklanmak istedi ve Al Nassr’a bu yöndeki kararını iletti; Beşiktaş ile yapılacak transferin teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un onayına bağlı olduğu belirtiliyor.

Mutlu Sona Cok Az Kaldi Besiktas Sadio Mane 17811744 9616 Amp

Beşiktaş Taraftarı Mane İçin Sabırsızlanıyor

Beşiktaş taraftarları, 52 maçta 19 gol ve 15 asistle önemli katkılarda bulunan Sadio Mane’nin takımda yer almasını dört gözle bekliyor; Mane, 2023 yılında Bayern Münih’ten Al Nassr’a 30 milyon Euro transfer bedeliyle geçerken, Suudi Arabistan’da arzuladığı başarıyı yakalayamamıştı.

Sadio Mane’nin Pazar Değeri 15 Milyon Euro

Sadio Mane’nin piyasa değeri 15 milyon Euro olarak belirlenmişken, Beşiktaş bu değerli oyuncunun transferini gerçekleştirebilmek için son aşamaya geldi; Mane’nin, Beşiktaş ile olan anlaşmasının ardından Avrupa’da yeniden parlaması bekleniyor.

Beşiktaş’ın Transfer Stratejisi ve Mane’nin Rolü

Beşiktaş’ın, Sadio Mane’nin transferine yönelik hızlı hareketleri ve son dakika düzenlemeleri, kulübün transfer stratejisindeki kararlılığını ve Mane’nin Beşiktaş’taki rolünü ön planda tutuyor; bu büyük transferin gerçekleşmesiyle Beşiktaş’ın kadro yapısının nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor.

Kaynak: Wan Haber Haber Merkezi