Güncel

Akın Dinçer aday adaylığını açıklayacak!

Van Spor'un geçtiğimiz sezon Asbaşkanlık görevini yürüten ve AK Parti İpekyolu İlçe Başkan Vekili olan Mehmet Akın Dinçer, aday adaylığını açıklayacak.

Abone Ol

WanHaber - ÖZEL / Fatma Öztürk

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığının düzenlediği basın tanışma ve değerlendirme toplantısında, AK Parti İpekyolu Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı M. Akın Dinçer de aday adayı olacağını duyurdu.

22 Kasım 2023 tarihine kadar gelişmeleri takip edeceğini belirten Dinçer, "İpekyolu'nda kazanacağız" çıkışı yaptı.

"KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUZ" 

Dinçer konuşmasında, "Aday kim olursa olsun kazanacağımıza inanıyoruz. Bu bir ekip hareketi, ortak akılla, mutabakatla yönetmek istedik. Burada bütün amacım yönetimle beraber olmak. Bu süreçte özellikle de teşkilattan arkadaşlarımız ayrıca da kamuoyundan arkadaşlar benim aday adaylığa başvuru yapmamı istediler. Bu da beni İpekyolu ilçesinin bir üyesi olarak mutlu ediyor" dedi.

"ÜZERİME DÜŞENİ YAPACAĞIM"

Seçim öncesi önemli saha çalışmaları yapıldığına değinen M. Akın Dinçer, "Genel merkezimiz bu süreci ciddiyetle yürüttüğü için kamuoyu anketleri ve saha çalışmaları yapılacak ve bunların sonucunda aday belirlenecek. Kim aday olursa olsun hepimiz üzerimize düşeni yapacağız. Ben de Akın Dinçer olarak, aday kim olursa olsun üzerime düşeni yapacağım" diye konuştu.

"ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞVURUMU YAPACAĞIM"

AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev yapmış, Van'ın ve Vanlıların yakından tanıdığı bir isim olan Dinçer, geçtiğimiz sezon Van Spor Futbol Kulübü'nde Asbaşkanlık görevini yürütmüş ve takıma kurumsal bir hava getirmişti. Yüksek lisans mezunu olan Dinçer, Ankara Ticaret Odası'nda meclis üyeliği görevinde de bulundu. Özellikle Vanlı gençlerin ve teşkilatın ısrarı üzerine aday adaylığını duyuracak olan Dinçer, "Ayın 22'sinde aday adaylık başvuru sürecinin son günü, o güne kadar ki gelişmeleri de takip edeceğiz. Ortak bir mutabakat olursa ben de Çarşamba günü başvurumu yapacağım" ifadelerini kullandı.

Mehmet Akın Dinçer kimdir?